Инфо

Македон - истражувач, проучувач, бескраен вљубеник, уживател и дејател за Македонија.

*https://www.youtube.com/channel/UC6GBWScocFEtbShZWyMcWYQ - Уживај во МАКЕДОНИЈА
*https://www.facebook.com/edinmak - ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА
*http://www.panoramio.com/user/4632885 - МАКЕДОНИЈА низ слики *https://www.linkedin.com/pub/mario-sharevski/62/bab/383 - По струка и наука на LinkedIn (пак претежно за Македонија :D) *https://www.facebook.com/profile.php?id=100004627278474 - Марио Шаревски (facebook)

Примарно