Инфо

Започнав да се занимавам со спорт и здрава исхрана од Мај 2011. Претходно се’ тоа ми беше страна тема, нешто со што не сакав да имам допирни точки.
Во последниве месеци успеав да се доведам себеси, моето физичко и ментално здравје и мојот изглед до завидно ниво, благодарение на малите промени кои ги внесов во исхраната и големиот промени во менталниот склоп!
Ако можам јас, можат сите! Прашајте ме како! :)

Марина

Clubs

  • Wellness 24
Следи 14
Го следат 13

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.