Инфо

Вљубеник во фолклорот и активен член 22 години во Друштво за песни и ора „ Орце Николов “. Учесник на многу меѓународни фестивали од областа на фолклорот.

Примарно

Следи 0
Го следат 2

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.