Инфо

Целиот свој живот сум спортист. Сум спортувал најразлични спортови,од фудбал,кошарка,возење велосипед,па се до планинарење,фитнес,трчање,пливање итн. Сега,активно трчам и се натпреварувам на трките во Македонија. Исто така трчам и полумаратони надвор од нашата татковина.

Доколку сте личност која не може да најде инспирација и мотивација за спортување и посакувате индивидуални тренинзи со цел да ги постигнете своите најдобри резултати како на аматерско,така и на професионално ниво - слободно контактирајте ме!

Со моја помош ќе дојдете до одлични резултати и остварување на вашата цел,која и да е (намалување килограми,качување на мускулна маса,подобро здравје,подобар изглед,повеќе енергија,повеќе среќа,..).

Можност и за заедничка соработка и одлично финансиско заработување!

Моите информации за контакт:
тел. 078 402 665 ; 070 782 665
email: k_ajanovski@yahoo.com
skype: kokan.ajanovski
facebook: kokan ajanovski

Licenses

  • HERBALIFE, Personal Wellness Coach, Лиценциран тренер за здрава исхрана, со важност на лиценцата во 88 земји

Clubs

  • Дел од тимот оснoвачи на Центарот за здрава храна - Wellness Club.

Achievements

  • Државен првак на 5км,10км,21км,планинско трчање,крос кантри ; Македонски репрезентативец .

Work Experience

  • Совети околу исхрана и активен начин на живот; Личен тренер - индивидуални и кондициони програми за ТОП форма (фитнес,трчање...)