Инфо

Аеробик и пилатес инструктор во Кети Фит ( спортска сала на гимназијата "Никола Карев" - Карпош 3 )

Дипломиран професор по физичка култура
ДЕСЕТ ГОДИНИ ИСКУСТВО ВО ПРЕДАВАЊЕ КУЛТУРА НА ЗДРАВО ЖИВЕЕЊЕ
Искуство како професор по Физичко и здравствено образование во основно и средно училиште
Долго годишно искуство како аеробик и пилатес инструктор и кондиционен тренер
Три години волонтерска работа како тренер по ритмичка гимнастика и работа со деца
Посетител и учесник на голем број семинари за физичка култура и здраво живеење
Голем број на спортски постигнувања

УНИВЕРЗИТЕТСКО ОБРАЗОВАНИЕ

Магистер менаџер по Спортски Туризам при Универзитет за Туризам и менаџмент - Скопје
Во моментот запишана на последипломски студии на Фактултетот за физичка култура при Универзитет св. Кирил и Методиј - Скопје
Дипломиран професор по Физичко и здравствено образование на Фактултетот за физичка култура при Универзитет св. Кирил и Методиј - Скопје

СЕМИНАРИ

2009, 2010, 2011, 2012 – Учесник на аеробик конвенција во Белград, Србија
2010 година – Учесник и презентер на аеробик маратон во Белград – Србија на Факултетот за физичка култура
2006 година – Учесник на Меѓународната конференција во Загреб – Хрватска на Кинезиолошкиот факултет на тема : Аеробик
2005 година – Учесник на Аеробик фестивал во Белград – Србија на Факултетот за физичка култура
2005 година – Учесник на Белградската школа за Аниматори организирана од Здружење стручњака за рекреацију – Белград, проф. д-р Душан Митиќ
Активен учесник на многубројни семинари преку Организацијата Отворени Забавни фудбалски Школи – Скопје

СПОРТСКИ ПОСТИГНУВАЊА

2002 година – најдобра сениорка во Ритмичка Гимнастика
2002 година – тринаесто место на Меѓународниот турнир во Ритмичка Гимнастика во Ново Место – Словенија
2001 година – десето место на Меѓународниот турнир во Ритмичка Гимнастика во Словен Градец – Словенија
2001 година – осмо место на Меѓународниот турнир во Ритмичка Гимнастика во Вараждин – Хрватска
2001 година – второ место на Двомечот Н.Н.Борче - Скопје – ДТД – РГ Москва во Ритмичка Гимнастика одржан во Москва – Русија
2001 година – прво место во категорија сениорки на Државното првенство во Ритмичка Гимнастика во Скопје
2000 година – четрнаесто место на меѓународниот турнир во Ритмичка Гимнастика во Вараждин – Хрватска
2000 година – прво место на Двомечот Н.Н.Борче – Скопје – ДТД - РГ Москва во Ритмичка Гимнастика одржан во Скопје – Р.Македонија
2000 година – Спортист на годината во поединечни спортови – Ритмичка Гимнастика (освоен пехар)
1999 година – шеснаесто место на Меѓународниот турнир во Ритмичка Гимнастика во Вараждин - Хрватска
1999 година – прво место во категорија сениорки на Државното првенство во Ритмичка Гимнастика во Скопје
1998 година – прво место во категорија сениорки на Државното прврнство во Ритмичка Гимнастика во Скопје
1997 година – учесник на натпреварот во Ритмичка Гимнастика на првите Балкански младински Олимписки денови во Софија
1997 година – прво место во категорија јуниорки на Државното првенство во Ритмичка Гимнастика во Скопје
1996 година – трето место во категорија јуниорки на Државното првенство во Ритмичка Гимнастика во Скопје
1994 година – прво место на натпреварот помеѓу Партизан "Наум Наумовски Борче" и ОУ. "Димитар Миладинов" – секција за Ритмичка Гимнастика
1994 година – второ место на друштвениот натпревар во Ритмичка Гимнастика организиран од Партизан "Наум Наумовски Борче" – Скопје
1993 година – трето место на Пионерски Повекебој за деца организиран од Градски Сојуз за Физичко воспитување и спортска рекреација – Скопје
Следи 0
Го следат 16

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.