Примарно

Clubs

  • Judo Club Mioki

Organizations

  • UNEP Reprezentative

Achievements

  • 3 place at Balkan Judo Championships
  • 1 Place in National Judo team Macedonia

Education

  • Faculty of physical education
Следи 0
Го следат 2

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.