Примарно

Certificates

  • Семинар за Олимписки менаџмент и менаџмето во спортските клубови 2010г,Семинар за Халивик метода(основно ниво) 2011г.

Clubs

  • Пливачки и ватерполо клуб "Орион" - Скопје

Awards

  • Државен првак во Маратонско пливање на 10км во 1999г,Држаен првак на 1500м и 400м слободно во 2001г,Државен првак на 50м делфин и 200м мешано во 2006г. и Државен првак во Ватерполо 2006г.9 место на Стеската ранг листа на ФИНА(маратонско пливање) во 2004г

Work Experience

  • Тренер по пливање од 2006г до сега.

Education

  • Дипломиран професор по физичко образование и култура 2008г,