Инфо

Иницијативи „Трчаме заедно“ и „Скопско ноќно трчање“ (Skopje Night Running)
Заеднички тренинзи и подготовки за учество на трки и полумаратони преку иницијативата Трчаме Заедно, развивање на навики за ноќно урбано градско трчање преку иницијативата Скопско ноќно трчање.

Project

  • #ТрчамеЗаедно #SkopjeNightRunning
Следи 0
Го следат 4

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.