Инфо

Школата за одбојка "Старс" започна со работа во месец октомври и досега брои околу 40-тина членови.

Тренинзите на школата за одбојка "Старс" се одржуваат 3 пати неделно во малата сала на СЦ "Борис Трајковски"

Понеделник 18:00-19:00;
Четврток 17:30-18:30;
Сабота 10:00-11:00;

Примарно

Дополнително

Следи 0
Го следат 5

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.