Инфо

41 година, активно занимавање со wellness/fitness 24 месеци.

Со правилна и балансирана исхрана намалени 70+ килограми за 18 месеци, следна цел зголемување на мускулна маса и трчање на полумаратон...

Активен Herbalife супервизор...

Work Experience

Следи 1
Го следат 2

Следи

Слики

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.