Achievements

  • Трето место, Младинско првенство на РМ во одбојка, 2003 год.
Следи 4
Го следат 8

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.