Licenses

  • Лиценциран Wellness Советниот во статус на Senior Consultant

Permit

  • Б категорија

Hobbies

  • Latino Dance

Clubs

  • Tozuma

Organizations

  • ЕСЕ Родови права

Achievements

  • Карате жолт појас

Education

  • Инженерство за животна средина и ресурси
Следи 2
Го следат 2

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.