Статии

Во Македонија во фитнес индустријата има недоволно стручност и стручен критицизам и тоа веројатно поради недостаток на квалитетни стручни лица и поради апатијата и незаинтересираноста на поголемиот дел од нив.

Следи 2
Го следат 3

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.