Примарно

Clubs

 • Атлетски клуб Куманово

Awards

 • Спортист на град Куманово, 2000год. и 2001
 • Тренер на град Куманово, 2009, 2011

Achievements

 • 8 год. член во атлетската репрезентација на Македонија

Work Experience

 • Тренер по атлетика од февруари - 2008 год.
 • Пилатес инструктор од март- 2009 год.
 • Проф. по физичко и здравствено образование ( работен стаж со прекини)
 • Личен и тимски кондициски тренер ( воглавно тимски спортови )
 • Фитнес и бодибилдинг инструктор и креатор и надгледување на индивидуални програми

Education

 • Дипломиран тренер по атлетика - ФФК , Скопје
 • Дипломиран професор по физичка култура
 • Диплома - Тренер по атлетика, Меѓународен олимписки комитет, Семејвелс Универзитет, Будимпешта, Унгарија
Следи 2
Го следат 3

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.