Инфо

Parkour athlete | TKFLT Affiliate | 3RUN Family

Примарно

Achievements

  • 3rd Speed competition / White Night Skopje 2013
Следи 2
Го следат 1

Слики

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.