Инфо

Po profesija sum doktor na medicina, no hobi (vtora ljubov) mi e bodibildingot,koj go ziveam kako natprevaruvac i trener...

Clubs

Work Experience

Следи 0
Го следат 2

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.