Инфо

Каде и да тргнам на планина завршувам.
Голем љубител на скијањето и точако возењето

Примарно

Следи 2
Го следат 2

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.