Инфо

16 годишен тинејџер и огромен љубител на снегот и скијњето.Дишењето на чистиот планиски воздух ме полни со позитивна енергија :-)

Примарно

Hobbies

Следи 0
Го следат 2

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.