Статии

Грижете се за своето тело, тоа е единственото место во кое морате да живеете.

Фотосесија за вежбач на годината 2012 во Nagomy Fitness / Димитар Бошкоски

Следи 23
Го следат 28

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.