Примарно

Clubs

 • FK Zemun
 • FCV Dender
 • National team Macedonia U-16/U-18/U-21
 • FC. Rabotnicki Kometal
 • FK. Metalurg Skopje
 • KS Besa Kavaja
 • FC Astana (Present)

Achievements

 • Куп на Казакстан со ФК Астана
 • Супер куп на Албанија со Беса Каваја
 • два пати куп на Македонија со ФК Работнички Кометал
 • два пати шампион на Македонија ФК Работнички Кометал
Следи 0
Го следат 3

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.