Инфо

На кратко за мене.
Јас сум Даријан Стојаноски 25год.Пред се јас сум уличен артист и акробат,се бавам со неколку екстремни спортови како што се Street Wokout, Parkour and Freerunning,Crossfit и слично.Доколку нешто ве интересира во врска со постигнување на подобри резултати за вашето тело слободно обратете ми се...

П.С Бидете Секси и Здарави... ;)

Hobbies

  • Цртање,Готвење и тнт.
Следи 0
Го следат 11

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.