Инфо

Посветени сме на правилната исхрана и секојдневното вежбање со цел за поздрав животен стил. Слободното време го поминуваме во планинарење, фитнес, велосипедизам, студените зимски денови возејќи сноуборд, а сакаме да им помогне на другите пренесувајќи го своето искуство со исхраната, мотивацијата и вежбањето.

"P90X - Do your best and forget the rest"

fb: http://www.facebook.com/P90Xskopje?ref=hl

P90X фитнес програма во Песталоци.
Фискултурна сала О.У. ''Јохан Хајнрих Песталоци'' (во близина на Грчка Амбасада). Вторник и Четврток од 19:00h до 20:00h.

P90X фитнес програма во Брака Миладиновци.
Фискултурна сала О.У. "Брака Миладиновци" карши "Red Caffee" Понеделник,Среда и Петок од 19:30h до 20:30h

Дополнително

  • Hospitality manager at 4SeasonExtreme Macedonia