Примарно

Дополнително

Achievements

  • Најдобар стрелец во првата македонска фудбалска лига за младинска категорија за сезона 2008/2009.
Следи 0
Го следат 4

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.