Инфо

It is better to go skiing and think of God, than go to church and think of sport.

Примарно

Следи 1
Го следат 4

Следи

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.