Примарно

Clubs

  • PFC Inter Baku
  • KS Flamurtari Vlore
  • FC Locomotive Tbilisi

Achievements

  • CIS commonwealth cup winner
Следи 4
Го следат 2

Слики

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.