Примарно

Certificates

  • Yumeiho Therapy Grade 2
  • Yumeiho Therapy Grade 3
  • Работнички Универзитет Кочо Рацин - Скопје; ДИПЛОМА ЗА ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА И РЕКРЕАТИВНА МАСАЖА

Clubs

  • MKFA

Work Experience

  • Релакс Спа - Скопје
  • ПСУ „Јахја Кемал" - Скопје

Education

  • Physical Education
Следи 2
Го следат 3

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.