Примарно

Certificates

  • Инструктор за скијање

Achievements

  • Во скијањето: многу години најдобар во Македонија, меѓу најдобрите во Југославија, 2-ри на Балканот
  • Многу натпревари во велосипедизам, тријатлон и други спортови
Следи 0
Го следат 1

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.