Инфо

Професионален скијач, сега професионален ски инструктор во Ски Академија "SnowSport Mavrovo". Водени спортови ми се слаба страна.

Примарно

Следи 0
Го следат 3

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.