Примарно

Licenses

  • UEFA B Licence

Work Experience

  • Trener na fudbalskata skola FK DRITA od Bogovinje 2010 - ...

Education

  • Diplomiran profesor po Fizicka Kultura na Drzavniot Univerzitet vo Tetovo
Следи 5
Го следат 2

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.