Примарно

Дополнително

Awards

  • Свети Климентова награда- од областа на спортот

Achievements

  • Државен првак
Следи 3
Го следат 0

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.