Примарно

Clubs

  • ФК Металург Скопје
  • ФК Хоризонт Турново
  • ФК Беласица Струмица

Education

  • Факултет за Физичка Култура Скопје
Следи 0
Го следат 2

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.