Наслов

Прилепски сендвич

Фотографиите се направени на Трескавец, а сендвичот беше дегустиран од група болдеристи.

 
  • 1 земичка леб
  • 1 банана
  • 2 лажици путер од кикирики
  • 1 лажица мед
  • цимет
  • семки од тиква
 

Калориска вредност                                                       440 калории                                                                       14 грама протеини                                                             19 грама масти                                                                     64 грама јаглехидрати

Соврешна комбинација за слатка сендвич варијанта, ефикасна за спортисти особено пред тренинг за да обезбеди доволно енергија и лесно искористиливи шеќери...

20 Април 2016

За авторот