Наслов

Џусер или блендер [инфографик]

Ако некогаш сте се думале дали соковник или блендер, еве. И не е работата која техника дава поздрава течност. И двете направи си имаат позитивни страни само зависи за што ви требаат.

05 Јули 2013

За авторот