З'Ш Toчак на Магаро - Галичица

Наслов

З'Ш Toчак на Магаро - Галичица

Викендов екипата на ”ЗШ Точак” заедно со група планинари од Битола се искачи на врвот Магаро - Галичица. Иако временските услови беа лоши, поминавме уште една прекрасна авантура. Следи видео!

06 Јануари 2014

За авторот