Наслов

Журка на друмски - двојка

Пред помалку од година искочи „Журчето на друмски велосипед“ - кец, каде Мартин Ештон прави што прави. Пред два дена искочи двојката. Повирално видео, амин, па нема зошто и ние да не го ставиме, башка и насловот ни се свиѓа.

11 Декември 2013

За авторот