Наслов

Заврши семинарот за специјална физичка подготовка во организација на МОК

Преку 70-ина стручни лица од Македонија присуствуваат на Олимпискиот Семинар на МОК за електро-мускулна стимулација како фактор за зголемување на специјалната физичка подготовка на врвните спотисти кои се одржа на 9 мај во Скопје. На овој семинар говореше Д-р Андреј Швент, експерт за ЕМС,  спортски тренинг/рекреација, физикална терапија, рехабилитација, респираторна физиотерапија и висок предавач на Универзитетот во Копар по апликативна кинезиологија.

09 Мај 2014

За авторот