Наслов

Забардаст - Патепис од високите планини

Добитникот на низа награди на филмски фестивали кој имавме можност премиерно да го погледнеме оваа година на филмскиот фестивал ЕХО, сега е достапен целосно на интернет. Уживајте. 

09 Јануари 2019

За авторот