Наслов

XMKD Наградна Игра!

Во 1998 година Микаел Дуганов, или попознат како Мики, ги рипна скалите на кеј со кик флип. Тоа воедно беше и првиот документиран кик флип преку тие скали.

 Наградното прашање е достапно за одговор на фејсбук на следниов линк: Кој беше Thrasher скејтер на годината (SOTY) за 1998 година?

Наградата е: AdHoc Dead Lemur даска

Среќниот добитник ќе се извлече во Понеделник на 03.02.14 во XMKD.com на Рузвелтова 18 во 17:00ч.

Со среќа!

AdHoc Dead Lemming Deck

23 Јануари 2014

За авторот