HFW EXPO 2016

Наслов

Втора година по ред, прекрасен настан со уште попрекрасна атмосфера и енергија! (видео)

Убави луѓе со убав дух, динамична програма со активности, производи, едукација за најважното нешто на крајот на денот - нашето ЗДРАВЈЕ, благосостојба и целокупна физичка и психичка кондиција.

„Благодарност до сите фантастични учесници и поддржувачи без кои овој настан немаше да биде тоа што е, и најголем поздрав до сите посетители кои разбираат дека здравиот животен стил не е помодарство, туку стил на живеење. Одиме на трета година!” - Секогаш Ваши Momentum Inc.Health, Fitness & Wellness Expo 2016.

20 Октомври 2016

За авторот