Наслов

Возиш точак или ти го украдоа?

Анкетата ја спроведува НаТочак со цел собирање информации од велосипедската заедница за отсликување на моменталната ситуација на тема украдени точаци. Ќе ти бидат потребни најмногу 5 минути да ја одговориш.

20 Февруари 2018

За авторот