Наслов

Виз Ер Скопски Маратон 2018 - промо видео

Промотивното видео спакувано во 3 минутно доживување од Виз Ер Скопски Маратон 2018 е подготвено. Погледнете го и (уште еднаш) доживејте ја атмосферата!

17 Мај 2018

За авторот