Наслов

Видео од Скопје Стрит Фестивал 2014

Дечкиии, видеото е конечно тука! Јееее!!! Погледнете како поминавме сите заедно во Градскиот парк на 6-7 јуни, а ако се пронајдовте во публиката, слободно тагнете се! Им благодариме најмногу на Vertigo Visual за видеото. Браво дечки!

А, Скопје Стрит Фестивал 2015 веќе почна да се подготвува, па идната година ве очекуваме во уште поголем број, да го разбудиме урбаното Скопје! Фала ви на сите што бевте дел од Скопје Стрит. За Скопје!

10 Јули 2014

За авторот