Наслов

Видео од првиот Street Workout меѓународен натпревар во Македонија

19ти Јуни беше ден кој покажа дека вакви работи треба почесто да се случуваат, не само во нашиот град, туку и во самата држава... дружење, социјализација...моменти кои ја исполнуваат душата.

Најпрвин ќе им се заблагодариме на сите натпреварувачи кои што дојдоа и го направија овој настан уште поголем од очекуваното, а пред се на оние кои дојдоа надвор од Македонија...

Голема благодарност и до сите спонзори споменати во Description во самото видео, а и до сите личности кои со свој труд придонесоа со некои ситни детали да биде покомплетен овој натпревар. Се надеваме дека убаво го пројдовте денот во Куманово и собравте ново добро искуство...
Во прилог ви пуштаме Highlights од 19ти Јуни, кој успеавме некако да го сложиме со толку скромен број на видеа и материјал... ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА УЧЕСТВОТО И НА ПОСЕТЕНОСТА.
СЕ ГЛЕДАМЕ НЕКОЈА СЛЕДНА ПРИЛИКА!

25 Јуни 2016

За авторот