Планински Велосипедизам

Наслов

Велосипедска тура на Скопска Црна Гора

На 14 Април (Недела), 2013год. се собравме прилично голема група велосипедисти и извозевме интересна off-road тура на планината Скопска Црна Гора.

Погледнете како си поминавме во краткиот видео клип и неколкуте фотографии.

 

Дел од групата:

 

Местото за одмор после искачувањето, следува спуст до Скопје

 

Локација од која се гледа Солунска глава (лево) и Шар Планина (десно) позади...

 

Мал одмор на враќање, пред кооперација ;)

Секој заинтересиран за слични тури може да се информира на facebook страната "Bike cruising" каде што се паѓаат сите договори :)

16 Април 2013

За авторот