Наслов

А ваков лифт да ве чека во влез?

Кој ќе биде тажен, кој ќе се смее, ама и скалите и лифтот ќе трошат сало како енергија. На дечково всушност му се смачило од 600 пати по скалите, нагоре-надоле на оваа фина куќарка на дрво, па елегантно си го решил проблемот.

02 Септември 2013

За авторот