Наслов

Тур де што?

Палм Бич, Флорида, САД. Прашањата циркулираат околу најпознатото велосипедско здание во светот, а одговорите се во типично американски стил. Добро е, еден бар претпостави дека трката се одржува во Франција (ама не беше целосно сигурен), а Ленс Армстронг котираше највисоко за титулата.

18 Јули 2014

За авторот