#СакамСпортСоAllgaSan

Наслов

Трчај во друштво!

Трчај и биди во форма! Трчај и не се откажувај! Трчај и сакај се повеќе!

Да, секогаш може да трчаш соло, но многу е подобро да трчаш во друштво. Ако пак, ти се погоди друштвото на Искра, тогаш веќе зборуваме за сериозна врска... или за дружба што трае цел живот. Избери партнер за трчање што нема да те изневери. Трчај со Allga San!

10 Ноември 2014

За авторот