Наслов

Темната половина на точакот

Ако ви текнува на Бугарите кои го направија првиот полу-велосипед или полу-колело по нивно, измислица која имаше одличен одзив низ светски рамки, тогаш ви текнува и на Дарт Вејдер од „Војна на ѕвездите” 

21 Декември 2015

За авторот