Наслов

Техупо те монстер

Пред некое време имаше објавено снимки каде Посејдон беше на камера, различни од оние кога Одисеј си иде за Итака. Епа сеа и овие како епопејава ги филмувале, кратко ама исто така моќно.

25 Мај 2013

За авторот