Наслов

Тајван има паркур

Сметаме дека толку заеднички звучат и си одговараат географската одредница од насловот со паркур и фри ранинг елементите што нема потреба додатно да ве стимулираме. Како да се плукнати да бидат заедно, а го немате ни гледано видеово.

04 Март 2014

За авторот